Meer informatie?
0341 - 456 949
Home Gevelonderhoud Gevelrenovatie Spoorveiligheid Aannemers Contact
Meer informatie?
0341 - 456 949

Aannemers

Aannemersselectie en bouwbegeleiding


Wilt u uw bedrijfspand of privéwoning laten renoveren of verbouwen en bent u op zoek naar de juiste bouwbegeleiding? Bij Kok Advies bv bent u in goede handen. Dankzij een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gevelonderhoud kunnen wij u als geen ander bijstaan tijdens de aannemersselectie. Daarbij bent u bij ons verzekerd van eerlijk en onafhankelijk bouwadvies. En het geld dat u investeert in de bouwbegeleiding heeft u binnen korte tijd weer terugverdiend. 

Zo beoordelen we de offertes van de aannemers graag voor u op volledigheid en prijs, zodat u waar krijgt voor uw geld en achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Is de juiste aannemer eenmaal geselecteerd, dan zorgt Kok Advies bv voor een goed verloop van de werkzaamheden. Een belangrijk aspect tijdens onze aannemersselectie is het inventariseren van uw wensen en eisen, zodat ruis kan worden voorkomen en de aannemer exact weet wat er van hem wordt verwacht. Hierdoor verloopt het proces soepel en duurt het niet langer dan strikt noodzakelijk is. 

Maar de bouwbegeleiding van Kok Advies bv gaat verder dan het uitbrengen van advies. Zo zien wij erop toe dat de geleverde kwaliteit geheel conform de afspraken zal zijn. Ook vinden we het bij onze aannemersselectie belangrijk om niet alleen op papier een match te hebben, maar ook in de praktijk. Het gaat immers vaak om een grootschalig bouwproject waarbij er intensief moet worden samengewerkt. Tijdens dit project, van de start tot en met de oplevering, staan we altijd voor u klaar. Kortom, met de bouwbegeleiding van Kok Advies bv creëert u zekerheid en voorkomt u stress.Direct contact overAannemers

Verzenden

Contact over

Facilitair, gevel en bouwadvies

Wat uw wens ook is, wij opereren zeer transparant. Dit doen wij zowel voorafgaand aan de uitvoering als tijdens de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.