Meer informatie?
0341 - 456 949
Home Gevelonderhoud Gevelrenovatie Spoorveiligheid Aannemers Contact
Meer informatie?
0341 - 456 949

Gevelonderhoud

Advies en begeleiding


Wanneer u uw gevel wilt laten reinigen, komt er flink wat informatie op u af. Gevelreiniging is nu eenmaal een vak in vele soorten en maten. Kok Advies bv kent alle soorten aanslag en vervuiling en weet exact welke manier van gevelonderhoud voor u het meest effectief is. Naast het uitbrengen van advies omtrent gevelreiniging of gevelonderhoud helpen wij u graag bij het opvragen van offertes en het beoordelen van de meest geschikte aannemer voor het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Kok Advies bv is al vele jaren actief in de branche en beschikt over een zeer groot en divers netwerk van aannemers. Zodoende kunnen wij altijd de beste aannemers voor u selecteren, zodat we gericht offertes voor u kunnen opvragen. Bij uitbrengen van advies en het selecteren van de juiste aannemer voor het reinigen of het onderhouden van uw gevel werkt Kok Advies bv uiterst secuur en onpartijdig. Wij vervullen uitsluitend een adviserende rol en maken zelf geen afspraken met de aannemers. Zo werken we niet met raamcontracten of voorkeurspartijen, waardoor u verzekerd bent van objectief advies. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij zelfs een prominente rol vervullen in de tariefonderhandelingen. 

Ook na het uitbrengen van advies over de gevelreiniging houdt onze service niet op. Tijdens het gehele traject zien wij erop toe dat de werkzaamheden binnen het afgesproken tijdschema worden gehaald. Daarnaast houden wij  nauwlettend in de gaten of het budget niet wordt overschreden. Is de begeleiding omtrent de gevelreiniging of het gevelonderhoud bedoeld voor Verenigingen van Eigenaren? Ook dan bent u bij Kok Advies bv aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met meerjarige onderhoudsschema’s en het reserveren van de benodigde budgetten hiervoor. Dus wat uw behoefte ook is, Kok Advies bv staat graag voor u klaar. Direct contact overGevelonderhoud

Verzenden

Contact over

Facilitair, gevel en bouwadvies

Wat uw wens ook is, wij opereren zeer transparant. Dit doen wij zowel voorafgaand aan de uitvoering als tijdens de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.