Meer informatie?
0341 - 456 949
Home Gevelonderhoud Gevelrenovatie Spoorveiligheid Aannemers Contact
Meer informatie?
0341 - 456 949

Spoorveiligheid

Advies veilig werken langs het spoor


Om (veilig) op de perrons van de NS en langs het spoor te mogen werken moeten uw werknemers kennis hebben van zaken omtrent spoorveiligheid. Als opdrachtgever bent u verplicht om onder andere een VGO-plan op te stellen die betrekking heeft op de uit te voeren werkzaamheden. Kok Advies bv begeleidt bedrijven die veilig willen werken op of rondom het spoor, maar het lastig vinden om de weg te vinden binnen de railinfra met de bijbehorende strenge regelgeving. Hoewel binnen ProRail de algemene afspraken rondom spoorveiligheid goed zijn vastgelegd, zijn er nog altijd situaties waarvoor er niets is geregeld.

Wij zijn hét aanspreekpunt voor veilig werken aan- en om het spoor. Zo voorzien wij medewerkers van documenten waarin wordt uitgelegd hoe zij zich binnen de railinfra moeten gedragen en houdt ons registratiesysteem bij welke bevoegde mensen er op de stations of perrons werkzaam zijn. Daarnaast kijken wij hoe werknemers conform de Arbo-wetgeving kunnen werken. Ook spelen wij een adviserende rol op het gebied van gevelonderhoud op stations, onderstations, werkplaatsen en relaisgebouwen.  

Kok Advies bv beschikt over een zeer breed netwerk om buitendienststellingen te verzorgen. Ook zijn we bevoegd om de bijbehorende V&G-plannen voor u te regelen, zodat u uw werkzaamheden tevens op moeilijk te bereiken plaatsen mag uitvoeren. Door de juiste begeleiding kunt u uw werkzaamheden veilig (blijven) uitvoeren en voorkomt u dat het werk stil komt te liggen. Kok Advies bv is VCA** gecertificeerd. Ook hebben wij een gecertificeerde V&G-U / Veiligheidskundige in dienst. Wie op zoek is naar gedegen advies en begeleiding over spoorwegveiligheid is dus bij Kok Advies bv in goede handen. 
Meer hierover

-  Instructie & Inspectie
-  Advies & Begeleiding


Direct contact overSpoorveiligheid

Verzenden

Contact over

Facilitair, gevel en bouwadvies

Wat uw wens ook is, wij opereren zeer transparant. Dit doen wij zowel voorafgaand aan de uitvoering als tijdens de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.