Meer informatie?
0341 - 456 949
Home Gevelonderhoud Gevelrenovatie Spoorveiligheid Aannemers Contact
Meer informatie?
0341 - 456 949

Werkplekinspectie

Volgens Arbo wetgeving railinfra


Voordat uw werknemers hun werkzaamheden mogen uitvoeren, zal de VGC-U eerst een instructie opmaken met alle benodigde veiligheidsaspecten. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de spoorveiligheid, maar ook naar de voorschriften vanuit de Arbo-wetgeving van railinfra. Vervolgens moeten de werknemers een Last Minute Risico Analyse (LMRA) invullen. Ook tekenen ze dat ze de instructies hebben ontvangen en begrijpen. 

Om er zeker van te zijn dat de instructies worden nageleefd, worden er werkplekinspecties (WPI’s) uitgevoerd. Wanneer er een inspectie plaatsvindt, dan zullen de uitkomsten hiervan worden gepresenteerd aan de werknemers, de werkgever en indien nodig de opdrachtgever. De analyses worden in een toolboxmeeting besproken, zodat herhalingen van incidenten op de werkplek kunnen worden voorkomen. Meer weten? Kok Advies helpt u graag verder!

Meer hierover

-  Instructie & Inspectie
-  Advies & Begeleiding


Direct contact overInstructie & Inspectie

Verzenden

Contact over

Facilitair, gevel en bouwadvies

Wat uw wens ook is, wij opereren zeer transparant. Dit doen wij zowel voorafgaand aan de uitvoering als tijdens de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.