Meer informatie?
0341 - 456 949
Home Gevelonderhoud Gevelrenovatie Spoorveiligheid Aannemers Contact
Meer informatie?
0341 - 456 949

Gevelrenovatie

Advies en begeleiding


Is de gevel van uw bedrijfspand of woonhuis zodanig beschadigd dat reiniging niet voldoende is? Dan is de volgende stap vaak gevelrenovatie. Omdat dit doorgaans een intensief traject is, is goede begeleiding essentieel. Kok Advies bv biedt u op maat gemaakt advies en de juiste begeleiding op het gebied van gevelrenovatie. Wij weten exact welke aannemer uitblinkt in bepaalde werkzaamheden. Daarnaast weten wij wat een eerlijke prijs is voor alle partijen.

Wat uw wensen en eisen ook zijn, Kok Advies bv is hét aanspreekpunt voor advies en begeleiding op het gebied van gevelrenovatie. Dit kunnen zowel vastgoedgebouwen, bedrijfshallen of woonhuizen zijn. Ook hebben wij veel ervaring op het gebied van grootschalige gevelrenovaties. Voor Vereniging van Eigenaren kan onze begeleiding tijdens de gevelrenovatie een interessant verlengstuk zijn. Onder meer omdat wij ruime ervaring hebben met meerjarige onderhoudsschema’s en het reserveren van de budgetten hiervoor.

Verder kunnen wij met betrekking tot uw gevelrenovatie advies geven over de wet- en regelgeving die hiermee gepaard kan gaan. Zo kan het zijn dat u voor bepaalde renovatiewerkzaamheden een melding moet maken bij uw gemeente of een vergunning moet aanvragen. Kok Advies bv is volledig op de hoogte van de gestelde eisen, waardoor uw gevelrenovatie soepel kan verlopen. Vanzelfsprekend zien we er het gehele traject op toe dat het afgesproken kwaliteitsniveau gehaald wordt.

Direct contact overGevelrenovatie

Verzenden

Contact over

Facilitair, gevel en bouwadvies

Wat uw wens ook is, wij opereren zeer transparant. Dit doen wij zowel voorafgaand aan de uitvoering als tijdens de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.